Våra Solskydd

Svensk premium standard

Tillverkning i Sverige

Alla våra solskydd är tillverkade i Partille utanför Göteborg med varumärket Umbra Solskydd.

Om Umbra Solskydd


Umbra är ett svenskt varumärke som funnits sedan 1954 och ägs av företaget Scandi Blinds AB. Vi har alltså över 60 års erfarenhet av att designa och tillverka stilsäkra solskydd.
Tack vare att alla produkter tillverkas i vår egen fabrik i Partille kan Umbra erbjuda hög kvalitet och individuella lösningar till konkurrenskraftiga priser.

 

Rullgardiner och Lamellgardiner

Vävar

Vävarna till de rullgardiner och lamellgardiner vi erbjuder via Omnia Solskydd tillverkas av det välkända företaget Almedahls.

Om Almedals

Almedahls är starkt rotad i en skandinavisk designtradition som lever vidare från grundandet av företaget 1846.

Vi levererar textila lösningar till alla våra kunder i stora delar av världen.

Våra produkter är utvecklade för både hem och offentlig miljö.

Almedahls erbjuder ett komplett sortiment av inredningslösningar inom solskydd, gardiner, mattor och möbeltyger.

Kompromisslös kvalitet, miljöanpassad produktion, unik modern design och hållbarhet genomsyrar allt vi gör.

Vi erbjuder dig att utforska Almedahls design och produktsortiment.

 

Utforska våra Rullgardiner

Utforska våra Lamellgardiner

 

Hårdvara

Hårdvaran till de lamellgardiner och rullgardiner vi erbjuder på Omnia Solskydd framställs av det Holländska företaget Coulisse.

Om Coulisse


Sedan 1992 har Coulisse skapat inspirerande solskydd. Vårt varumärke är världsomspännande för sin design. Baserat på tron ​​att solskydd är så mycket mer än bara en funktionell produkt utvecklar vi framtidens kollektioner, innovativa system och smart teknik. Som en följd kan varumärket Coulisse ge dig personliga inomhusytor som är bekväma, säkra, energieffektiva och med ett exceptionellt uttryck för stil och individualitet.

Utforska våra Rullgardiner

Utforska våra Lamellgardiner

 

Plisségardiner

Väv samt hårdvara 

Vävar samt hårdvara till de plisségardiner vi erbjuder genom Omnia Solskydd och Omnia Blinds tillverkas av Blöcker och med varumärket COSIFLOR.

Om Blöcker

Blöcker ger perfekt skydd mot solljus och dess konsekvenser för människor och material. Olika system och produkter har utvecklats för detta, användningen och produktionen som vi förmedlar till våra partners. Oavsett om du bestämmer dig för Cosiflor-persienner, Cosiflor-plisségardiner, Duoflor-persienner eller Triflor-persienner, levererar vi alla maskiner och verktyg som krävs för produktion - liksom alla tyger, skenor och plastdelar självklart.

 

Utforska våra Plisségardiner